VĂ€derprognos đŸŒ€


VÀderprognoser intresserar de flesta, och de hjÀlper dig att ha en aktuell skÀrm. VÀlj detaljnivÄ och vilka platser du vill visa vÀderprognoser för.

VĂ€derprognoserna hĂ€mtas frĂ„n Yr.no. I sökfĂ€ltet kan du hitta platser i vĂ€rlden som du kan visa vĂ€dret för. VĂ€lj om du vill söka lokalt eller globalt.

Om du inte kan hitta den plats du letar efter, kan du söka efter den pĂ„ Yr.no, och sedan klistra in webbadressen för vĂ€dret i sökfĂ€ltet i vĂ€deranslaget. Exempel pĂ„ adress som kan klistras in: https://www.yr.no/place/Sverige/Stockholm/Stockholm/

Prognoser kan visas enkelt eller detaljerat med tredagarsprognos eller i meteogram. Du kan vĂ€lja om du vill visa temperaturen i Celsius eller Fahrenheit.

Om du placerar en enkel vÀderprognos i sidfoten, visar den vÀdret för de kommande fem dagarna. (Om du visar en logotyp i sidfoten visas fyra dagar.)

Du kan vÀlja mellan svart-vit eller fÀrg pÄ symbolerna i vÀdret. För att Àndra, gÄ till menyval "SkÀrmar", och vÀlj sedan "InstÀllningar" pÄ skÀrmen du vill Àndra pÄ.

Namnet pÄ platsen för vÀderprognosen visas i huvudanslaget, men inte nÀr prognosen visas i sidfoten eller överst i sidofÀltet. MÄnga gillar att ha den lokala vÀderprognosen överst i sidofÀltet. Placerar man den överst i sidofÀltet, ligger den alltid dÀr och dÄ har man ocksÄ möjlighet att visa andra anslag som rullar under vÀderanslaget, i sidofÀltet.

FrĂ„gor? Ta kontakt med oss pĂ„ support@pintomind.com!