VĂ€derprognos đŸŒ€

InnehÄll i den hÀr artikeln:


VÀderprognoser intresserar de flesta, och de hjÀlper dig att ha en aktuell skÀrm. VÀlj detaljnivÄ och vilka platser du vill visa vÀderprognoser för.

VÀderprognoserna hÀmtas frÄn Yr.no. I sökfÀltet kan du hitta platser i vÀrlden som du kan visa vÀdret för. VÀlj om du vill söka lokalt eller globalt.

PinToMind 3

VĂ€lj om du vill visa dagar eller perioder

I PinToMind 3 kan du visa vĂ€derprognos för hela 9 dagar framĂ„t om du vĂ€ljer  dagar, och placerar vĂ€deranslaget i omrĂ„de A.  
Om du vill ha en mer detaljerad vĂ€derprognos, vĂ€ljer du  perioder. Vindstyrkan kommer oavsett att visas.

VĂ€lj mellan Celsius, Fahrenheit eller Kelvin

Standard Àr att temperaturen visas i Celsius, men om du hellre vill visa i Fahrenheit eller Kelvin, kan du Àndra det.

Funktioner i olika omrÄden pÄ skÀrmen

Namnet pÄ platsen du har valt vÀderprognos för kommer att visas, bortsett frÄn om anslaget visas i omrÄdet som heter Ticker.
I omrÄde A kommer anslaget att visas som en horisontal linje, men om du placerar vÀder-anslaget i omrÄde B pÄ en skÀrm som bara har omrÄde A och B, kommer det att visas som en tabell nerÄt.

LÀgg till extra text, lÀnkar och bilagor i PinToMind Go

Du kan lĂ€gga in extra information som enbart visas i mobilappen, PinToMind Go. Klicka pĂ„ mobilikonen "đŸ“±" och lĂ€gg in text, lĂ€nk till med information och/eller bilagor.

Förhandsvisa och spara

Vi rekommenderar att du testar de olika möjligheterna, vĂ€ljer kanal/erna och omrĂ„det pĂ„ skĂ€rmen som du vill att anslaget ska visas pĂ„, förhandsvisar och sparar nĂ€r du Ă€r nöjd.😊

PinToMind Classic

Prognoser kan visas enkelt eller detaljerat med tredagarsprognos. Du kan vĂ€lja om du vill visa temperaturen i Celsius eller Fahrenheit.
Vill du visa vindstyrka, vÀlj "de kommande 3 dagarna detaljerat".

Om du placerar en enkel vÀderprognos i sidfoten, visar den vÀdret för de kommande fem dagarna. (Om du visar en logotyp i sidfoten visas fyra dagar.)

Du kan vÀlja mellan svart-vit eller fÀrg pÄ symbolerna i vÀdret. För att Àndra, gÄ till menyval "SkÀrmar", och vÀlj sedan "InstÀllningar" pÄ skÀrmen du vill Àndra pÄ.

Namnet pÄ platsen för vÀderprognosen visas i huvudanslaget, men inte nÀr prognosen visas i sidfoten eller överst i sidofÀltet. MÄnga gillar att ha den lokala vÀderprognosen överst i sidofÀltet. Placerar man den överst i sidofÀltet, ligger den alltid dÀr och dÄ har man ocksÄ möjlighet att visa andra anslag som rullar under vÀderanslaget, i sidofÀltet.

FrĂ„gor? Ta kontakt med oss pĂ„ support@pintomind.com!