VĂ€derprognos đŸŒ€


VÀderprognoser intresserar de flesta, och de hjÀlper dig att ha en aktuell skÀrm. VÀlj detaljnivÄ och vilka platser du vill visa vÀderprognoser för.

VÀderprognoserna hÀmtas frÄn Yr.no. I sökfÀltet kan du hitta platser i vÀrlden som du kan visa vÀdret för. VÀlj om du vill söka lokalt eller globalt.

Om du inte kan hitta den plats du letar efter, kan du söka efter den pĂ„ Yr.no, och sedan klistra in webbadressen för vĂ€dret i sökfĂ€ltet i vĂ€deranslaget. Exempel pĂ„ adress som kan klistras in: https://www.yr.no/place/Sverige/Stockholm/Stockholm/

Prognoser kan visas enkelt eller detaljerat med tredagarsprognos. Du kan vĂ€lja om du vill visa temperaturen i Celsius eller Fahrenheit.
Vill du visa vindstyrka, vÀlj "de kommande 3 dagarna detaljerat".

Om du placerar en enkel vÀderprognos i sidfoten, visar den vÀdret för de kommande fem dagarna. (Om du visar en logotyp i sidfoten visas fyra dagar.)

Du kan vÀlja mellan svart-vit eller fÀrg pÄ symbolerna i vÀdret. För att Àndra, gÄ till menyval "SkÀrmar", och vÀlj sedan "InstÀllningar" pÄ skÀrmen du vill Àndra pÄ.

Namnet pÄ platsen för vÀderprognosen visas i huvudanslaget, men inte nÀr prognosen visas i sidfoten eller överst i sidofÀltet. MÄnga gillar att ha den lokala vÀderprognosen överst i sidofÀltet. Placerar man den överst i sidofÀltet, ligger den alltid dÀr och dÄ har man ocksÄ möjlighet att visa andra anslag som rullar under vÀderanslaget, i sidofÀltet.

FrĂ„gor? Ta kontakt med oss pĂ„ support@pintomind.com!