VĂ€derprognos đŸŒ€


VÀderprognoser intresserar de flesta, och de hjÀlper dig att ha en aktuell skÀrm. VÀlj detaljnivÄ och vilka platser du vill visa vÀderprognoser för.

VÀderprognoserna hÀmtas frÄn Yr.no. I sökfÀltet kan du hitta platser i vÀrlden som du kan visa vÀdret för. VÀlj om du vill söka lokalt eller globalt.

Prognoser kan visas enkelt eller detaljerat med tredagarsprognos. Du kan vĂ€lja om du vill visa temperaturen i Celsius eller Fahrenheit.
Vill du visa vindstyrka, vÀlj "de kommande 3 dagarna detaljerat".

Om du placerar en enkel vÀderprognos i sidfoten, visar den vÀdret för de kommande fem dagarna. (Om du visar en logotyp i sidfoten visas fyra dagar.)

Du kan vÀlja mellan svart-vit eller fÀrg pÄ symbolerna i vÀdret. För att Àndra, gÄ till menyval "SkÀrmar", och vÀlj sedan "InstÀllningar" pÄ skÀrmen du vill Àndra pÄ.

Namnet pÄ platsen för vÀderprognosen visas i huvudanslaget, men inte nÀr prognosen visas i sidfoten eller överst i sidofÀltet. MÄnga gillar att ha den lokala vÀderprognosen överst i sidofÀltet. Placerar man den överst i sidofÀltet, ligger den alltid dÀr och dÄ har man ocksÄ möjlighet att visa andra anslag som rullar under vÀderanslaget, i sidofÀltet.

FrĂ„gor? Ta kontakt med oss pĂ„ support@pintomind.com!