Administrera anslag frĂ„n startsidan 📌


Filtrera anslag i listan

Överst till vĂ€nster pĂ„ Startsidan hittar du en rullgardinslista med val som filtrerar vilka anslag som ska visas i listan över anslag.

  • Aktiva anslag: Anslag som visas eller kommer att visas.
  • Arkiv: Anslag som har gĂ„tt ut i datum eller som inte har lagts till pĂ„ nĂ„gon skĂ€rm. 
  • Papperskorg: Anslag som har placerats i papperskorgen ligger kvar dĂ€r i 15 dagar innan de raderas helt.
  • [SkĂ€rmnamn]: Om du har mer Ă€n en skĂ€rm pĂ„ kontot kan du vĂ€lja att visa enbart de anslag som Ă€r knutna till en specifik skĂ€rm. 

Till höger om rullgardinslistan hittar du en lĂ€nk till mer avancerade filter och sökfunktioner. HĂ€r kan du specificera filter mer detaljerat, bland annat kan du vĂ€lja att se enbart de anslag som visas just nu, eller bara se anslag som tillhör en sĂ€rskild anvĂ€ndare, eller se anslag av en sĂ€rskild sort. 

Förhandsvisa anslag pÄ startsidan

Klicka pĂ„ linjen för ett anslag för att förhandsvisa anslaget. Överst pĂ„ förhandsvisningsbilden kan du vĂ€lja om du vill förhandsvisa anslaget pĂ„ en vanlig skĂ€rm (liggande), pĂ„ en stĂ„ende skĂ€rm, eller i mobil version i PinToMind Go. Har du flera skĂ€rmar kan du ocksĂ„ vĂ€lja vilken skĂ€rm du vill förhandsvisa pĂ„. 

VÀlj placering och ordningsföljd pÄ anslagen

Anslagslistan Àr delad i de tre delar, som representerar de tre omrÄdena pÄ skÀrmen: huvudanslag, sidostolpe och sidfot.

Till vĂ€nster om titeln pĂ„ varje anslag hittar du en symbol med sex prickar  . Om du placerar muspekaren över denna symbol, och hĂ„ller inne vĂ€nster musknapp, kan du dra anslaget upp eller ner i listan. Du kan Ă€ndra ordningsföljd pĂ„ anslagen, och du kan vĂ€lja vilket omrĂ„de av skĂ€rmen som anslaget ska visas pĂ„ genom att ta tag i de sex prickarna och dra anslaget frĂ„n ett omrĂ„de till ett annat.

Se status och vÀlj vilka skÀrmar anslag ska visas pÄ

Symbolen   till höger om anslagets titel visar att anslaget Ă€r aktivt och att det visas pĂ„ en skĂ€rm. Symbolen  visar att anslaget har tidsstyrning (vit sektor inne i cirkeln) och vĂ€ntar pĂ„ den valda tidpunkten för tidsstyrning (orange), och att det ska visas pĂ„ en skĂ€rm. Symbolen  visar att anslaget inte Ă€r knutet till nĂ„gon skĂ€rm, och dĂ€rför inte Ă€r aktivt. 

Om du klickar pÄ status-symbolen (cirkeln med ett tal i) fÄr du upp en lista över dina skÀrmar. HÀr kan du se vilka skÀrmar det aktuella anslaget Àr publicerat till, och du kan bÄde publicera till eller avpublicera anslaget frÄn dina skÀrmar.

Till vÀnster om status-symbolen kan du vÀlja varaktighet för hur mÄnga sekunder anslaget ska visas.

Ta bort anslag

HĂ„ll muspekaren över linjen för anslaget sĂ„ dyker en röd papperskorg upp. Tryck pĂ„ denna för att radera anslaget. Anslag som har placerats i papperskorgen ligger kvar dĂ€r i 15 dagar innan de raderas helt.

FrĂ„gor? Ta kontakt med oss pĂ„ support@pintomind.com!