Admin: Dela infoskĂ€rmen till mobilappen, PinToMind Go đŸ–„đŸ“Č

Dela en informationsskÀrm i mobilen

Med PinToMind Go kan du enkelt dela din skĂ€rm med anstĂ€llda, elever, eller andra i din organisation. De kommer att kunna se innehĂ„llet i en snygg app för smartphone och surfplatta, eller pĂ„ sin dator. 

PinToMind Go ingÄr i alla vÄra prisplaner.

Specialanpassad design

InnehÄllet Àr samma som pÄ skÀrmen, men med en anpassad design. PÄ mobilen vill man inte sitta och vÀnta pÄ att anslag ska "rulla förbi" som pÄ en stor skÀrm. HÀr fÄr man anslagen i en lÀsvÀnlig lista som man kan skrolla genom i lugn och ro.


Kom igÄng

  1. Ladda ner PinToMind Go för iOS/Android pĂ„ din smartphone eller surfplatta, i AppStore eller GooglePlay, beroende pĂ„ vilken utrustning du anvĂ€nder. 
    Appen finns ocksÄ som Infoskjermen Go, PinToMind heter Infoskjermen i Norge.
  2. Testa gÀrna delningskoden "demo1" för att snabbt se nÄgra möjligheter.
  3. Logga in pÄ app.pintomind.com i en webblÀsare. GÄ till menyval SkÀrmar. För muspekaren över den skÀrmen i listan som du vill dela i mobilappen. Tryck "Börja dela", och du Àr igÄng pÄ ett ögonblick!

Systemet skapar en unik delningskod. Om du vill, kan du Ă€ndra delningskod för skĂ€rmen som Ă€r enklare att komma ihĂ„g. Skriv in en ny delningskod i fĂ€ltet för delningskod, och klicka pĂ„ "ÄNDRA KOD". Om systemet inte godkĂ€nner delningskoden, Ă€r denna delningskod redan upptagen. 
OBS! Om du lÀgger ut information som du inte vill att andra ska ha tillgÄng till bör du vÀlja en delningskod som inte Àr lÀtt att gissa sig till.

Du kan dela delningskoden (för mobil och surfplatta), eller delningsadressen (för att visa innehĂ„llet i webblĂ€sare pĂ„ PC) till dem som du vill ska kunna se skĂ€rminnehĂ„llet i mobilappen. 

Du kan ocksÄ skapa ett Promo-anslag pÄ skÀrmen, för att informera om att det gÄr att se skÀrminnehÄllet i mobilen.

Du kan avsluta delningen nÀr som helst, och du förbinder dig inte till nÄgot om du testar.

Titta pÄ en kort video om hur du kommer igÄng med PinToMind Go:

FrÄgor? Ta kontakt med oss pÄ support@pintomind.com!