Flytta en skärm från ett konto till ett annat

Det händer att man har haft många skärmar samlade på ett konto, och så önskar man att dela upp dessa så att till exempel varje enhet får ett eget konto. 

Om du är i denna, eller en liknande situation, bör du göra följande:

  1. Skapa ett nytt konto för varje enhet här: https://pintomind.com/se/signup/ (det går bra att skapa nya konton med en e-postadress som redan är registrerad i systemet, skriv bara in lösenord).

  2. Skapa de skärmarna som du vill ha på det nya kontot, under "Meny" -> "Skärmar". 

  3. Skicka användarinbjudningar till de som ska administrera skärmar och innehåll på det nya kontot, under "Meny" -> "Användare".

  4. Lägg till det innehåll som du vill visa på skärmarna. För nyheter, väder, och liknande, är det snabbt gjort att skapa nya anslag. Längre textanslag och dyl. kan man manuellt kopiera med sig från tidigare konto, och klistra in i nytt anslag på det nya kontot. Växla mellan vilket konto du är inloggat på under "Meny" -> "Välj konto" (förutsatt att du är registrerad med samma användarnamn på båda kontona).

  5. När skärmarna på det nya kontot är klara med det innehållet ni vill visa, behöver man starta en ny skärmvisning på den fysiska skärmen. Ta kontakt med oss på support@pintomind.com med information om vilken sorts fysisk enhet det gäller, så kan vi hjälpa er med instruktion för hur man gör på er typ av utrustning.

  6. Du nedgraderar själv kontot som skärmen kommer ifrån, om tillämpligt. Info om nedgradering av konton hittar du här.

  7. Aktivera det nya kontot när som helst under provperioden.

Frågor? Ta kontakt med oss på support@pintomind.com!