Introduktion till anvÀndning av Android

đŸ€–Vid anvĂ€ndning av appen PinToMind Player för Android kan du visa innehĂ„ll pĂ„ utvald utrustning som kör Android 8.0 eller nyare.
⚙Vi testar utrustning kontinuerligt och utrustning som vi rekommenderar lĂ€ggs till pĂ„ vĂ„r lista över rekommenderad utrustning.
☝Det finns vĂ€ldigt mĂ„nga enheter som kör Android, och det Ă€r inte möjligt för oss att ha full översikt, men vi ger gĂ€rna nĂ„gra rĂ„d pĂ„ vĂ€gen.

Om du köper ny utrustning Àr det en stor fördel om enheten stöder följande:

Enheter till anvÀndning pÄ befintlig skÀrm

PÄ marknaden idag finns det mÄnga Android-enheter för konsumentmarknaden som kan anvÀndas. Utmaningen med dessa Àr att de saknar stöd för en eller flera av ovanstÄende punkter och vissa har dÄlig prestanda. Det positiva Àr att de Àr billiga att köpa och har ett enkelt anvÀndargrÀnssnitt för installation och anvÀndning.
Exempel pÄ denna typ av utrustning Àr; Google Chrome Cast TV (2020), Xiaomi Mi Box S (2019), Nvidia Shield TV (2019), Nvidia Shield TV PRO (2019) m.fl.

💡 Om du vill prova en sĂ„dan enhet Ă€r det möjligt att köra en "manuell timer" med en timer i vĂ€gguttaget, eventuellt i kombination med en "Smart House-lösning".

Kontakta oss gÀrna om du har tips eller förslag pÄ utrustning vi bör se nÀrmare pÄ.