Introduktion till användning av Windows

VIKTIGT: Windows Player-app saknar för närvarande stöd för Video-anslag. Se avsnitt nedan för mer info.

PinToMind har alltid kunnat visas på Windows, och det var också här allt startade. Chrome webbläsare i fullskärm var allt man behövde. Så har det varit i över 10 år och på vägen utvecklade vi också vårt eget script för autostart och helskärmsvisning, som många fortfarande använder idag.

Windows Store
Med Windows 10 och Windows Store har vi velat göra det ännu enklare och har därför släppt vår egen Player-app för Windows, som kan laddas ner till din enhet. Guide för installation av PinToMind Player-app från Windows Store hittar du här.

Sideloading
För dem som inte har tillgång till Windows Store, kan appen PinToMind Player också Sideloadas. Guide för Sideloading hittar du här.

Försenat stöd för Video
Den teknik vi använder för att visa video kräver användning av Chromium, den mest använda standarden för webbläsare idag. I januari 2020 lanserade Windows sina nya Edge-webbläsare byggd på Chromium, medan appar i Windows Store inte kommer åt denna standard förrän i slutet av 2021. I praktiken betyder det att enheter som använder Windows Player-appen inte får stöd för video förrän detta är på plats.
Vi är färdiga med appen och är redo att publicera så snart Windows öppnar för detta, något som har meddelats kommer att ske under sista hälften av 2021.

Frågor? Kontakta oss gärna på support@pintomind.com